Opret en kollagePhotoshop_logo

vha. Lag, Lagmaske og Opacitet

Vil du gerne kreere din egen flotte kollage i Photoshop, så se med her. Du får at se, hvordan du ved hjælp af Lag (Layer), Lagmaske (Layermask) og opacitet (Opacity) kan skabe flotte kollager …

Elsebeth Schou Larsen havde et spørgsmål i Den Danske Photoshop Facebook gruppe. Hun ville lave en kollage i Photoshop og havde et eksempel på, hvad det var, hun gerne ville opnå – men det store spørgsmål var Hvordan … Jeg fik lyst til at hjælpe og indspillede en video, hvor jeg viste, hvordan en kollage kan opbygges og gøres lækker.

Øvelse gør mester – så kast dig ud i det 🙂

Tusinde tusinde tak Heidi … Det var præcis det, jeg var ude efter … og for en nybegynder i Photoshop, så var det helt igennem en fantastisk gennemgang i et niveau og tempo, der var til at forstå.

Skulle din vej falde forbi Odense, så er her både et kram og en flaske rødvin til dig ?

Elsebeth Schou Larsen

Facebook side

Hej Heidi. Flot at du vil lave sådan en tutorial. Jeg er meget imponeret over den “pædagogiske” tilgang, hvilket gjorde det noget nemmere for mig at forstå. Jeg har altid brugt Clone/Brushtool, fordi jeg ikke helt kunne huske hvordan layermask virkede. Så tak for en nemtforståelig og fin video. Fortsæt 🙂

Johnny Bang

Facebook side

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af mine videoer, tips & tricks

Så skriv dig op på mit nyhedsbrev – klik her: